Lejlighed Sydfrankring til salg

Middelhavets perle – til salg

[slideshow_deploy id=’93’]
Hvem kan ikke tænke sig at vågne op en dejlig forårsmorgen med denne udsigt over pool og Middelhavet?

Eller en sommeraften sidde på altanen med et glas rødvin og se sejlskibe, der sejler forbi, surfere m.m. Lejligheden ligger på anden sal lige midt i bebyggelsen, og der er elevator i bygningen.

Les Capitelles ligger direkte på stranden lidt uden for Saint Cyprien Plage. Der er ansat en vicevært til at passe området, og poolen er åbentfra 1. juni til 30. september.

Lejligheden er ca. 35 m2 og kan rumme 6 personer i soveværelse, køjerum samt sovesofa.

Lejligheden sælges med inventar. For et par år siden renoverede vi lejligheden med et nyt Invita-køkken, keramisk kogeplade, ovn og emhætte fra Siemens og badeværelse med vaskemaskine ligeledes fra Invita og Siemens. Brusedørene er buede glasdøre, som kan skubbes ind,så de næsten intet fylder. Lejligheden fremstår derfor meget velholdt.

Den nærmeste lidt større by er Perpignan, som ligger 25 kilometer mod nordvest inde i landet i Languedoc-Roussillon-området med masser af vinmarker og vinslotte.

Hvis man bliver træt af at bade og ligge på den 10 kilometer lange sandstrand, kan man tage på sightseeing. Inden for rækkevidde er Carcassonne en gammel middelalderborg, drypstenshuler, verdens største vintønde i Thuir og mange gamle skønne byer. Byen Saint Cyprien Plage har en meget stor lystbådehavn, hvor der altid er noget at se på, når man enten går en tur eller sætter sig enten på en bar eller en af de mange små hyggelige restauranter, som ligger langs med hele havnen. Om sommeren er der et tivoli stillet op på havneområdet.

Man kan enten tage bilen og selv køre de ca. 2000 km (fra Herning 1936km) eller tage flyet fra Billund til Gerona (ca. 80 km derfra) eller Barcelona (ca. 200 km derfra).

I bebyggelsen Les Capitelles er vi 16 danske familier, som hygger os med hinanden, tager på udflugt sammen eller følges ad ud og spise. Dette sammenhold kan vi slet ikke undvære, så vi har simpelthen købt en anden lejlighed i samme blok, og derfor skal vores nuværende sælges.